Ben jij een ervaren recruitment consultant op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van executive search? Dan is dit jouw kans! Onze opdrachtgever, een moderne organisatie gevestigd in Bussum, is op zoek naar een Senior Executive Search Consultant met expertise in finance.

Over de organisatie

Onze opdrachtgever is een dynamische en enthousiaste organisatie die gelooft in flexibiliteit en plezier in het werk. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een omgeving waarin flexibel werken wordt gestimuleerd en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als Senior Executive Search Consultant ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste senior management professionals binnen de finance sector. Het betreft functies met een salaris van 120K plus. Je zult werken in een stimulerende omgeving waarin je jouw ervaring zeer op prijs wordt gesteld. Het verder uitbouwen en de dienstverlening te verbreden behoort ook tot jouw taken.

Verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van executive search opdrachten binnen de finance sector.
 • Identificeren en benaderen van geschikte kandidaten op senior managementniveau.
 • Onderhouden van relaties met zowel klanten als kandidaten.
 • Adviseren van klanten over de arbeidsmarkt en trends binnen de finance sector.
 • Bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie.

Profiel

 • Ervaring als Senior Consultant binnen de arbeidsbemiddeling.
 • Kennis van het vakgebied finance is een pre.
 • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.
 • Resultaatgericht en gedreven om targets te behalen.
 • Flexibel en in staat om zelfstandig te werken.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

 • Een uitdagende functie binnen een moderne en enthousiaste organisatie.
 • Uitstekend vast salaris en flexibel salaris.
 • Flexibele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Mogelijkheid om met plezier naar je werk te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie.

Ben jij de Senior Executive Search Consultant die wij zoeken? We komen dan graag met je in gesprek.

 

 

 

 

 

Onderdeel van een top 3 genoteerde adviesorganisatie.

Voor het team Interim Management zoeken wij een Business Unitmanager die ruime ervaring heeft in het werkveld van de bemiddeling van tijdelijk management

Als expert op jouw vakgebied maak je gebruik van je grote netwerk en ben je een boegbeeld naar buiten toe. Je innoveert het product portfolio en je werkt marktgericht om de positie van onze opdrachtgever verder uit te bouwen bij zowel het Rijk als bij decentrale overheden. Je vertaalt marktontwikkelingen naar een meerjarenplan én bijbehorende begroting. Om de beste resultaten te boeken werk je multidisciplinair samen met collega-adviseurs.

Als Unitmanager Interim Management  ben je verantwoordelijk voor het richting geven en verder ontwikkelen van ons enthousiaste en ervaren team dat bestaat uit 7 collega’s. We hebben een duidelijke groeidoelstelling en zoeken een meewerkend voorman die hierin het initiatief kan nemen en anderen kan motiveren en enthousiasmeren. Je zorgt ervoor dat jouw teamleden het beste uit zichzelf kunnen halen en elkaar op essentiële momenten weten te vinden. Ook ben je degene die de persoonlijke ontwikkelings- en beoordelingsgesprekken voert.

Naast jouw leiderschapsrol ligt de focus op het bieden van interim oplossingen op concrete vragen van onze opdrachtgevers.

Jouw profiel

 • Je hebt academisch/HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 8-10 jaar werkervaring op het gebied van bemiddeling en begeleiding van interim management opdrachten.
 • Je hebt ervaring in het leidinggeven aan professionals en hebt een feilloos gevoel voor interne verhoudingen.
 • Je bent een gedreven ondernemer die kansen ziet in de markt.
 • Je hebt ervaring met accountmanagement en een duidelijke visie op Je hebt een relevant netwerk (is een pre) op hoger managementniveau in de publieke en semipublieke sector en bent bereid dit te delen met collega’s.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid die keuzes durft te maken en knopen doorhakt.

Het aanbod?

Wij bieden een uitdagende fulltime functie bij één van de beste adviesorganisaties van Nederland. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en dus vertrouwen, waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt bij de invulling van jouw werk. Je werkt hybride (op kantoor en vanuit huis) en ze beoordelen je op je resultaten, niet op processen, procedures of aanwezigheid.

Daarnaast krijg je

 • een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • 27 vakantiedagen (met de mogelijkheid om er 20 bij te kopen)
 • een laptop en een mobiele telefoon
 • een leaseauto
 • een goede pensioenregeling
 • een thuiswerkvergoeding
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Laat zien wat je in je hebt en we faciliteren je graag.

Voor meer informatie over de organisatie en functie kun je contact opnemen met Klaas Nanninga.

 

Onze opdrachtgever is een bekende speler op het gebied van arbeidsbemiddeling en detachering, met een finance specialisatie in het bemiddelen van talent met bedrijven in diverse sectoren. Met een goede staat van dienst en een dynamisch team streeft het onze opdrachtgever ernaar om de perfecte verbindingen tot stand te brengen tussen professionals en organisaties.

 

Leuke werksfeer:

Bij onze opdrachtgever draait alles om meer dan alleen werk – ze streven naar een werkomgeving die niet alleen productief en succesvol is, maar ook leuk en inspirerend. Als je op zoek bent naar een plek waar je elke dag met een glimlach naar toe kunt gaan, dan ben je hier aan het juiste adres. Er wordt altijd een uitgebreide lunch verzorgd en aan het einde van de week geborreld voor de liefhebbers.

 

Functieomschrijving:

Als Senior Accountmanager Detachering – New Business ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe businesskansen en het uitbouwen van het klantenbestand. Potentiële klanten worden geïdentificeerd en benaderd in verschillende branches, waarbij relaties worden opgebouwd met besluitvormers en de diensten overtuigend worden gepresenteerd. Je beschikt over een scherp inzicht in de behoeften van klanten en weet op creatieve wijze oplossingen aan te bieden die aansluiten bij hun specifieke eisen.

 

Huidige situatie en doelstellingen

Op dit moment werken er 5 Consultants die verantwoordelijk zijn voor de bemiddeling en het detacheringsproces. Ook werken er 2 Executive Search Consultants die met name de W&S functies doen boven de 120K. Onze opdrachtgever te Bussum is een goed lopende organisatie die ruim 20 jaar bestaat.

Wij zoeken op dit moment naar een Senior Accountmanager die het voortouw trekt in de salesplannen, processen en uitvoering. Daarnaast is het belangrijk dat ook de Consultants worden ingezet in het salesproces en ook daar ben je voor verantwoordelijk. Het is een veelzijdige functie voor een ervaren arbeidsbemiddeling specialist en de functie hoeft niet zwart/wit worden ingevuld.

Je wordt met alle middelen ondersteund en er ook een hele grote bestaande en passieve klantengroep waar jij je op kunt focussen. Dus ben je ondernemend, commercieel en zoek je baan met veel vrijheid dan zou dit een hele interessante optie kunnen zijn.

 

Vereisten:

 • Aantoonbare ervaring als Accountmanager of in een vergelijkbare salesfunctie, bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling of detachering.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een natuurlijk vermogen om relaties op te bouwen.
 • Proactieve en resultaatgericht.
 • Initiatiefrijk en in staat om het team consultants mee te nemen in het uitgezette salesproces.
 • Sterk organisatorisch vermogen en in staat om effectief te multitasken in een dynamische omgeving.

Het bedrijf biedt:

Enthousiast en inspirerend management
Een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een gerenommeerd bedrijf.
Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Een competitief salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een gemotiveerd en ondersteunend team dat samenwerking en groei bevordert.

Onze klant is een succesvolle en groeiende organisatie. Zij zijn actief op het gebied van detachering van binnen het specialisme bouw, infra en vastgoed. Er is een voor de branche unieke aanpak en werkwijze ontwikkeld en koppelen kennis (competentie en ervaring) van de arbeidsmarkt aan een marktconforme kostprijs. Er wordt efficiënt, snel gewerkt en is ook kostentechnisch een interessante dienst die tevens vaak een op maat gemaakte oplossing is. In toenemende mate adviseren zij de klanten over het inrichten van de flexibele schil. Uniek is de aansluiting bij diverse pensioenfondsen, de combinatie van diverse cao’s en aansluiting bij certificerende instellingen.

De functie en functieprofiel:

In deze boeiende en afwisselende functie houdt u zich bezig met 1) het optimaal op elkaar afstemmen van de vraag van de opdrachtgevers en het aanbod in de bouwkundige arbeidsmarkt en 2) adviseren over het inrichten van de flexibele schil en contracteren van de instroom. Voor beide kerntaken is de relatie met de opdrachtgever van groot belang. Ook het kunnen werven en selecteren van de juiste mensen is cruciaal voor het succes van de functie. U bent zich bewust dat uw acties niet alleen bepalend zijn voor de toekomst van de onderneming, maar ook die van de opdrachtgever. Het goed verdiepen in beide partijen is van groot belang voor het al dan niet slagen van een opdracht. De opdrachtgevers zijn bouwbedrijven, maar ook woningcorporaties, bouwmanagementbureaus en overheden. Na een inwerkperiode en kennismakingsperiode bent u in staat om zelfstandig opdrachtgevers te bedienen en te acquireren. U begeleidt zelfstandig de procedures. U verdiept zich in de markt en verdiept zich in de juridische en fiscaal/sociale kennis. Naast uw kerntaken zult u ook enkele neventaken uitvoeren. Te denken valt aan begeleiden interne medewerkers, facilitaire zaken op kantoor, onderhoud website en internetkanalen, ondersteunende activiteiten sales.

Wat biedt onze opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is geen doorsnee werkgever en heeft een uitstekende naam binnen de branche. Zij bieden u veel vrijheid (in denken en handelen), autonomie en professionele, senior collegae binnen een succesvolle organisatie. De gemiddelde leeftijd is ca. 36 jaar. De meeste consultants zijn reeds lange tijd verbonden aan onze klant en als je eenmaal binnen bent dan vertrekt (bijna) niemand. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De sfeer is te omschrijven als ondernemend, humor, vrijheid en betrokken. Kortom een mooie nieuwe omgeving voor een ervaren professional die van zijn/haar vak houdt en met vrijheid zelf wil handelen.

Profiel van de kandidaat:

U beschikt over een HBO werk- en denkniveau en bent ondernemend van aard. Ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en/of een commerciële functie in de bouwnijverheid is fijn. U bent geïnteresseerd in mensen en kunt gepast omgaan met vertrouwelijke informatie. Oog voor wat mensen bindt en op diplomatieke wijze beslissingsprocessen beïnvloeden is primair in deze functie. U bent collegiaal en functioneert goed in een omgeving waar vrijheid en ruimte is voor het nemen van eigen initiatief. Onze klant vindt het belangrijk dat u de snelheid en dynamiek van een bedrijf kunt bijhouden en op sommige momenten zelf voorop loopt met nieuwe initiatieven. Bij gebleken ambitie en geschiktheid is het mogelijk om partner te worden in de organisatie.

 

Onze klant werkt voor opdrachtgevers in de overheidssector, het onderwijs en de zorg. Dat doen ze met meer dan 120 hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines: specialisten op het gebied van beloning en arbeidsvoorwaarden, assessment psychologen, adviseurs leiderschap en ontwikkeling,  organisatieadviseurs, juristen, werving & search en interim-managementadviseurs et cetera.
Met elkaar beschikken ze over een schat aan kennis en ervaring in de publieke sector en ze mogen zich met recht een toonaangevend adviesbureau noemen.

Maak kennis met de business unit arbeidsvoorwaarden als je…

 • verdieping zoekt in jouw vak
 • jouw kwaliteiten en energie wilt aanwenden om een wezenlijke bijdrage te leveren in een sector met een groot maatschappelijk belang
 • wilt werken bij een gerenommeerd en trendsettend adviesbureau in de publieke sector
 • graag heel zelfstandig werkt en het daarbij prettig vindt om te kunnen vallen sparren met andere senior collega’s.

 Wat hebben we jou te bieden?

 • Een mooie mix van ervaring en specialismen waarin professionaliteit en collegialiteit hand in hand gaan
 • veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • mooie uitdagende en complexe opdrachten op strategisch en tactisch niveau
 • zelfstandig werken voor aansprekende opdrachtgevers in het publieke domein
 • een aantrekkelijke en afwisselende functie waarin je als werkgebied het hele land bestrijkt
 • samenwerken met collega’s uit andere disciplines in multidisciplinaire projecten, ontwikkeling in de diepte én in de breedte

Is dit jouw uitdaging?

Je adviseert werkgevers bij de overheid, in het onderwijs en in de zorg over de ontwikkeling en implementatie van arbeidsvoorwaarden. Het gaat onder andere om het ontwerpen en implementeren van arbeidsvoorwaardenvergelijkingen. Het aanpassen arbeidsvoorwaardelijke regelingen, inclusief bijbehorende OR-trajecten of onderhandelingen met de vakbonden, salarisadvies, het maken van salarisgebouwen, overgang naar andere cao / harmonisatie, arbeidsvoorwaardelijke aspecten van fusies, overnames, outsourcing en reorganisaties en het beoordelen en beoordelingsafhankelijk belonen.

Als senior adviseur acquireer en leid je projecten waarbij het jouw kracht is om te adviseren over instrumentele HR-vraagstukken én je energie krijgt van het voeren van regie op de projecten. Je neemt de opdrachtgever aan de hand mee en zet je collega-adviseurs in het project zodanig in dat ze kunnen excelleren.

Uiteraard genereer je door actieve acquisitie ook werk voor je collega’s. Het onderhouden en uitbreiden van je netwerk hoort vanzelfsprekend bij je senior rol. Hierbij weet je ook andere diensten van opdrachtgever voor het voetlicht te brengen.

Voor enkele aandachtsgebieden van de dienstverlening ben je (mede) expert voor collega’s en opdrachtgevers. Je senior rol uit zich ook in het gemak waarmee je presentaties, workshops of trainingen verzorgt.

Je bent werkzaam in een professionele en commerciële omgeving en weet om te gaan met het sturen op en realiseren van (financiële) resultaten. Natuurlijk lever je ook een actieve bijdrage aan de (door)ontwikkeling van de dienstverlening.

Wat vraagt dit van jou?

 • je bent inhoudelijk en analytisch sterk, resultaatgericht en zoekt voortdurend naar oplossingen
 • je bent adviesvaardig: je begrijpt een opdrachtgever, denkt mee en behoudt het overzicht
 • je bent in staat (vervolg)opdrachten te verwerven en klanten en collega’s aan je te binden
 • je hebt een academisch werk- en denkniveau
 • je hebt de ambitie om de beste in je vakgebied te worden, zodat je samen met ons een waardevolle bijdrage gaat leveren aan het publieke domein
 • je kunt snel je weg vinden binnen een organisatie met een grote mate aan flexibiliteit en vrijheid
 • je hebt een goed cijferkundig inzicht en kan goed rekenen (excel/getallen)
 • Je kan goed schrijven (complexe materie in een toegankelijk rapport)
 • Je hebt ontwikkelde vaardigheden op het procesgebied (ingewikkeld krachtenveld met medezeggenschap)
 • Je beschikt over een juridische blik (arbeidsvoorwaardelijke regelingen / cao interpreteren)
 • Je hebt plezier in de ontwikkeling van (jonge) collega’s en het aansturen van collega’s.

Hoe wil jij werken?

Onze klant biedt je krachtige ondersteuning bij jouw manier van werken. Alle programma’s en informatie zijn 24/7 in de cloud beschikbaar. Ze werken volgens het Choose your own device principe (CYOD) en voorzien jou van een moderne smartphone en laptop. Ze ondersteunen Android, Windows 8 en iOS. Op kantoor en thuis.

Fijn om te weten
Zij omarmen de principes van het resultaat gedreven werken. Dat betekent onder andere dat leidinggevenden sturen op resultaat in plaats van op aanwezigheid. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Onze klant beschikt over twee kantoren: één in Utrecht en één in Den Haag. Alle twee de kantoren zijn uitstekend zowel met auto als openbaar vervoer bereikbaar. Omdat je klanten in het hele land bedient, is het van voordeel als je over rijbewijs en eigen vervoer beschikt.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem contact op met Ineke Maasakkers, Your Company, 06-28652454

Onze opdrachtgever is een zelfstandig, onafhankelijk, Nederlands organisatieadviesbureau met ongeveer 350 medewerkers.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en relationele senior consultant voor het team interim management. Beschik jij over een bewezen commercieel trackrecord in de dienstverlenende markt voor people’s business? En heb je een relevant netwerk op senior niveau, commerciële drive en slagkracht voor het binnenhalen van nieuwe interim-opdrachten? Dan gaan wij graag met je in gesprek over de functie van senior consultant interim management.

Wat ga je doen als senior consultant interim management?

Als senior consultant houd je je bezig met de acquisitie en begeleiding van interim-opdrachten binnen de publieke en de not for profitsector waarbij de focus ligt op directie- en MT-posities. Qua werkzaamheden kun je denken aan het:

 • selecteren van interimmanagers naar aanleiding van klantvragen en je brengt in relatie hiermee offertes uit. Vervolgens sluit je met zowel de klant als de (zelfstandig gevestigd) interim-manager een samenwerkingsovereenkomst voor de uit te voeren interim-management opdracht;
 • begeleiden van de interim opdracht en het accuraat uitvoeren van het financiële proces tijdens de looptijd van de opdracht. Je bent ook integraal verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van je eigen opdrachtportefeuille;
 • uitbreiden van het netwerk dat aansluit bij de marktvraag en je ontwikkelt en beheert een ‘eigen’ intern relatienetwerk.

Met wie werk je samen?

Je bent onderdeel van de adviesgroep interim management. Daar ben je een van de gedreven adviseurs en je ziet uit naar een volgende stap in je ontwikkeling. Dat biedt veel perspectief en potentieel voor het doorontwikkelen van het team, het verder brengen van de proposities en het bundelen van krachten met andere expertises binnen de adviesorganisatie.

Wat neem je mee?

Onze opdrachtgever is een verzameling van persoonlijkheden. Waar kom je vandaan, welke opdrachten heb je gedaan en wat kom je brengen? We zijn benieuwd.

Wat zeker helpt in de functie van senior consultant interim management is als je een commerciële drive hebt en slagkracht voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten op minimaal hoger functioneel niveau en je wilt hierin ook met collega’s samenwerken.

 

Je hebt aantoonbare ervaring in het bemiddelen en begeleiden van functies en projecten in de markt voor interim management. Je bent meer relationeel dan transactiegericht en maakt bij relaties een betrouwbare en integere indruk. Binnen het team ben je een verbindende factor. Je bent accuraat als het gaat om administratieve processen en het opvolgen van commerciële afspraken en toezeggingen. Van nature beschik je over de nodige empathie en ben je een netwerker pur sang.

Als ideale kandidaat voor de functie heb je:

 • HBO/academici werk- en denkniveau, aangevuld met uitstekende consultancy- en communicatieve vaardigheden;
 • minimaal vier jaar werkervaring in de dienstverlenende markt voor people’s business op het gebied van bemiddeling van interim managers en beschik je in deze markt over een breed relatienetwerk;
 • een relevant netwerk en heb je ervaring in de bemiddeling en begeleiding van projecten met betrekking tot digitale transformatie.

Arbeidsvoorwaarden:

Kenmerkend voor het werken bij onze opdrachtgever is een hoge mate van professionele autonomie, flexibele werktijden en een informele cultuur. Verder bieden zij:

 • een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring, 27 vakantiedagen, een laptop, mobiel en leaseauto van de zaak of mobiliteitsbudget;
 • de vrijheid om te bepalen waar je werkt. Thuis, onderweg of op kantoor (bij uitstek een ontmoetingsplaats);
 • opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Zo heeft onze opdrachtgever een Academy en meerdaagse trainingen op adviesvaardigheid (op verschillende niveaus). Laat zien wat je in je hebt en we faciliteren je graag.

Wil jij werken met fijne collega’s die wat voor elkaar over hebben en elkaar helpen waar nodig is? Vind jij het niet erg om hard te werken maar wil jij ook de tijd hebben voor gezelligheid en humor op het werk? Houd jij van vrijheid, waardering en je werkdag afsluiten met een voldaan gevoel?

Onze klant is op zoek naar een senior collega, die energie krijgt om met bedrijven & professionals in gesprek te gaan over hun talenten, persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, ambities en de kansen op de arbeidsmarkt.

Waar kom je te werken?

Onze klant is een nationaal en internationaal opererend projecten- en planningsbureau binnen de nieuwe energie. Zij zien zichzelf als de verbindende schakel tussen werk en mens. Hoogopgeleide, ervaren en betrokken professionals hebben bij al meer dan 30 jaar een goed onderdak bij onze klant. Hierdoor voldoen zij snel aan de vraag van bedrijven en organisaties naar specialistische kennis. De missie is “Celebrate Work” en de professionals zijn hierbij het grootste kapitaal. Zij bouwen hierdoor langdurige relaties op met zowel de opdrachtgevers als de professionals.

“Onderzoek heeft uitgewezen dat werknemers die  voor een klein bedrijf werken met meer plezier naar hun werk gaan en over het geheel genomen gelukkiger in hun werk zijn dan werknemers van grote organisaties” Komt dit goed uit, want onze klant is een klein bedrijf met een open/informele cultuur. Iedereen kent elkaar goed en de betrokkenheid bij het bedrijf is hoog. Zij werken in een klein team gezamenlijk naar een doel.

Wat je doet?

Ben jij een ondernemende, energieke en vooral commerciële senior accountmanager en heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling én affiniteit met de technische sector? Weet jij kansen te signaleren in de markt en kun jij deze omzetten in concrete opdrachten? Ben je in staat kandidaten goed te screenen en vervolgens aan de slag te gaan om deze kandidaten bij de ideale opdrachtgever te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent intermediair tussen opdrachtgever en professional en gaat voor de match tussen deze partijen. Door je dienstverlenende instelling ben je prima in staat je eigen groep professionals en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. Je bent eager en het voeren van (verkoop)gesprekken is je tweede natuur. Je bent tevens initiatiefnemer, een zelfstarter, verantwoordelijk voor het uitbouwen en runnen van je eigen netwerk van klanten en kandidaten. Het is een dynamische, commerciële functie waarbij je te maken krijgt met cao’s en wet en regelgeving. Je vindt het leuk je bezig te houden met marketing en arbeidsmarktcommunicatie van onze klant.

Wat neem je mee?

 • HBO werk en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling (bij voorkeur in bouw & techniek)
 • Affiniteit met marketing & arbeidsmarktcommunicatie zijn een pré.
 • Je bent woonachtig binnen de Randstad.
 • Je bent verantwoordelijk, ondernemend, flexibel, autonoom, extravert en accuraat.

Wat bieden wij?

 • Een goede bonusregeling.
 • Een leaseauto.
 • Flexibele werktijden waardoor je een optimale balans tussen privé en werk kunt creëren.
 • Een rol waarbij je de ruimte krijgt om deze naar je eigen hand te zetten.
 • Onze klant investeert in persoonlijke ontwikkeling.
 • Onderdeel zijn van een hecht team dat successen met elkaar deelt en altijd bereid is om elkaar te helpen.
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring, jouw netwerk en een bonusstructuur met haalbare targets (salarisindicatie € 4.000 / € 7.000,- / maand).

Ben jij in de markt?

Wij werken bij Your Comapany al jaren als recruitment consultant binnen het vakgebied commerciële arbeidsbemiddeling. Het werken en rekruten in onze eigen branche, maakt het werk wel bijzonder omdat wij dagelijks vakgenoten spreken over hun ambities, toekomst, inhoudelijke ontwikkeling en de perfecte baan.

In de arbeidsbemiddeling wordt vaak gebruikt gemaakt van dezelfde functienaam terwijl de inhoud van de baan enorm van elkaar kan verschillen.  Het lijkt er haast op dat je geen carrière stappen zet en alleen horizontale baanwisselingen hebt gemaakt. Gelukkig weten wij beter!

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is al bijna 20 jaar een dienstverlener binnen de high tech industrie. Het is een gerenommeerde organisatie waarbij dienstverlening en kwaliteit centraal staan. De meeste professionals werken bij opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat hun klanten een blijvende voorsprong opbouwen. Zij geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en zij geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is.

De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan mensen centraal bij onze opdrachtgever. Ze zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een Accountmanager die graag meer inhoud wil geven aan zijn/haar ontwikkeling en werkomgeving. De functie van Accountmanager bestaat uit 3 werkvelden:

Accountmanagement

In de rol van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de marktbewerking. Dat betekent dat je vanuit een gezamenlijk business plan gaat werken. Je zorgt voor nieuwe klanten en natuurlijk bouw je de bestaande relaties verder uit. Voor onze opdrachtgever is commercie veel meer dan alleen het telefonische acquireren van new business. Dus we zoeken geen snelle verkoper maar iemand met een gezonde marketing/sales gedachte. Onze opdrachtgever ondersteunt het commerciële proces met tal van ondersteunende activiteiten.

Fieldmanagement

Alle professionals werken met een vast contract bij onze opdrachtgever. Dat betekent dat je  verantwoordelijk bent voor goed werkgeverschap. Het voeren van functioneringsgesprekken en POP gesprekken behoren daarbij tot je taken.

Recruitment

In het recruitmentproces wordt je ondersteund door een Recruiter. Deze collega richt zich volledig op het vinden van de juiste kandidaten, zodat de lopende opdrachten goed kunnen worden vervuld. Input van de accountmanager wordt wel op prijs gesteld.

Wat maakt het verschil?

We zoomen graag in op de onderstaande aspecten

 • Wij zoeken een medior kandidaat
 • Mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen
 • Het arbeidscontract en je arbeidsvoorwaarden
 • Je werkt met jouw collega’s in een team, dus niet alleen je eigen business
 • Kwaliteit en zorgvuldigheid staan boven de omzet
 • Project/kennisoverleg met je collega’s
 • Markt- en productontwikkeling
 • Geen kpi cultuur
 • Je maakt deel uit van een zeer succesvolle organisatie

Dit is het profiel

In de basis zoeken we natuurlijk een leuke collega die in het team past en ruime ervaring heeft in de detachering.

 Het ideale profiel ziet er als volgt uit

 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Affiniteit met ICT, zodat je een partner bent voor onze opdrachtgevers en professionals
 • Ervaring met het proces van detachering
 • Een teamspeler en deze verwachting heb je ook van je collega’s
 • Plezier in het opbouwen van duurzame relaties op een succesvolle en persoonlijke manier
 • Op rijdbare afstand van Delft

 Onder zoek je mogelijkheden

We komen graag met je in gesprek om de functie en kansen te bespreken, die deze opdrachtgever te bieden heeft.

 

Welke Senior Accountmanager is toe aan een nieuwe uitdaging!

Onze klant is een detacherings- en consultancybedrijf voor verschillende nichemarkten (Civiele Techniek, High Tech, Manufacturing, Marine & Offshore) binnen het domein techniek en technologie. Zij ondersteunen hun opdrachtgevers op projectbasis bij behoefte aan capaciteit, expertise of vraagstukken die samenhangen met optimalisatie of transitie. De uiteenlopende markt bestaat uit zowel MKB’s als multinationals die opereren met de geestdrift van een startup als het gaat om de ontwikkeling en vervolmaking van hun product of concept.

Professionals komen gelijk in vaste dienst en worden voor langdurige- of kortere opdrachten gedetacheerd bij hun opdrachtgevers. Bij onze klant omarmen ze de verantwoordelijkheid als het gaat om een goed werkgeverschap en stimuleren we de duurzame arbeidsparticipatie van hun professionals. Zij werken met korte communicatielijnen binnen hun enthousiaste team. En een duidelijke, maar vooral persoonlijke communicatie met hun professionals.

De functie

Wij zoeken voor de functie van Business Unit Manager een kandidaat die ruime ervaring heeft opgedaan als Accountmanager in de technische detachering. Het is de bedoeling dat je op zeer korte termijn de functie van Business Unit Manager gaat vervullen. Je werkt met een team van 2 fte’s die je in de toekomst verder gaat uitbreiden. De business unit heeft een groot aantal professionals in vaste dienst waar je verantwoordelijk voor wordt. Het is een inhoudelijke functie met ruime mogelijkheden tot verdere ontwikkelingen.

Werkzaamheden

 • Het adviseren van klanten om gezamenlijk naar mogelijke oplossingen voor de bedrijfsuitdagingen en projecten te zoeken;
 • Beheren en uitbreiden van het huidige klantenbestand;
 • Het ondersteunen van het MT op het gebied van dienst/marktstrategieën;
 • Verantwoordelijk voor de P/L en bedrijfsvoering;
 • Het vervullen van HR taken t.a.v. de gedetacheerden.

Functie-eisen

 • Aantoonbare commerciële ervaring;
 • HBO opleidingsniveau;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring;
 • Communicatief en aimabele manager;
 • Zelfstandigheid en initiatiefrijk;
 • Aantoonbare resultaten in de detacheringswereld;
 • Onderhandelingservaring op diverse niveaus;
 • Binnen een sterk team kunnen fungeren;
 • In het bezit is van een winnaarsmentaliteit en positieve instelling.

Wat biedt onze opdrachtgever

 • Werken bij een leuke en mensgerichte organisatie;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en je stempel te drukken;
 • Uitstekende beloning en bonusregelingen;
 • Mogelijkheden tot opleidingen en cursussen;
 • Goede thuiswerk oplossingen;
 • Auto van de zaak.

Voor meer informatie

Neem gerust contact op voor meer informatie. We spreken graag de functie door en we kunnen je goed informeren over de details van de functie en organisatie.

Onze klant helpt mensen, teams en organisaties om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te benutten. Met een exclusief programma helpen zij opgavegestuurde en talentgedreven organisaties te bouwen: organisaties waarin mensen presteren op de toppen van hun kunnen, waar de betrokkenheid (engagement) groot is en de kans op uitval minimaal. Niet alleen helpen zij onze opdrachtgevers om strengths-based te werken; ook zelf verdelen zij het werk zodanig dat iedereen doet waar hij goed in is en energie van krijgt!

Dit doen ze voor opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg, maar ook voor eigen medewerkers. Zo versterken ze teams en maken organisaties succesvoller.

Onze klant werkt vanuit de volgende specialismen en teams:

 • Ontwikkelen: Ontwikkelen & Training / Organisatiepsychologie & Assessments
 • Organiseren: Functioneren & Beloning / HR Strategie & Realisatie
 • Versterken: Werving & Search / Interim Management / Leeuwendaal Bruist

De adviesgroep HR Strategie & Realisatie

De organisatiekundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in de publieke sector met het ontwikkelen, implementeren en realiseren van HR-strategie. De adviseurs helpen de klanten het werk te organiseren op een wijze die ze optimaal in staat stelt de organisatieopgave te vervullen. Zij scheppen de organisatorische condities voor duurzame prestaties en een sterke performance van medewerkers, teams en leidinggevenden. Daarbij hebben ze ook nadrukkelijk oog voor de praktische uitvoerbaarheid, de financiële haalbaarheid en de ideale bezetting die nu en in de toekomst nodig is.

De aanpak is concreet en schaalbaar en gaat vergezeld van krachtige (digitale) hulpmiddelen die de ontwikkeling van mensen ondersteunen.

 Wat hebben we jou te bieden?

 • Een inspirerende werkomgeving en plezierige werksfeer met gedreven collega’s, professionaliteit én collegialiteit.
 • Regelruimte om je werk in te delen zoals het jou het beste schikt. Ze hechten niet aan vaste werktijden.
 • Een prettige werkplek in ons inspirerende kantoor, al werken ze op dit moment grotendeels vanuit huis in verband met de Corona-maatregelen.
 • Lerende organisatie met brede HR-dienstverlening.
 • De ruimte en de mogelijkheden om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.
 • Mogelijkheid om een training te volgen.
 • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, kennis en werkervaring.
 • Een royaal aantal vakantiedagen (32 bij een fulltime aanstelling).
 • Een pensioenregeling waarvoor onze opdrahtgever tweederde van de premie betaalt.
 • Een laptop en een smartphone.

Wat houdt de functie in?

Je vervult je rol in een professionele en commerciële omgeving en weet om te gaan met het sturen op en realiseren van performanceverbetering. Intern lever je daartoe een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze collega’s en aan de doorontwikkeling van onze dienstverlening. Extern ben je de gesprekspartner van beslissers in de publieke sector en help je bestaande en nieuwe klanten hun HR-strategie te implementeren.

Wat vraagt dit van jou?

 • Je hebt minimaal een afgeronde universitaire studie bv. in de richting Bedrijfskunde of Strategisch HRM.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van organisatieverandering.
 • Netwerken, zowel intern als extern, zit in ‘je genen’.
 • Bestaand of makkelijk te ontginnen netwerk in het onderwijs, zorg en/of gemeenten.
 • Sterk zelfstartend vermogen, creativiteit en resultaatgerichtheid.
 • Ervaring in het begeleiden van en sturen op complexe processen.
 • Gedrevenheid en passend in een ambitieuze organisatie waar de lat hoog ligt.
 • Sterke communicatieve, commerciële en adviesvaardigheden.

Verder beschik je over de volgende competenties: resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, netwerken, overtuigingskracht, samenwerken, zelfregie.

Standplaats

Op dit moment werken ze volledig vanuit huis, maar op het moment dat de overheidsmaatregelen rondom Corona worden versoepeld, is ons kantoor in Utrecht jouw standplaats. Dit ligt aan de A2 en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.