Commerciële arbeidsbemiddeling

Werf uw personeel met Your Company

Als mensengerichte organisatie vinden wij het belangrijk dat er een goede klik is met onze opdrachtgever en dat wij dezelfde normen en waarden delen. Een uitgebreide intake, het bespreken van de functie en het competentie profiel, vormen voor ons de basis van de procedure. Daarnaast analyseren wij wat de job value propositions zijn, met andere woorden met welke argumenten triggeren wij potentiële kandidaten voor de vacature. Vervolgens gaan wij over tot het werven, screenen en selecteren van de kandidaten. In elke fase van het selectieproces houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Doorlooptijd van een procedure

Wij begrijpen dat een snelle doorlooptijd van belang is. De duur is niet altijd goed in te schatten en verschilt per profiel/functie. In de praktijk is de gemiddelde duur van een procedure 4 tot 6 weken. Onze werktijden zijn niet van nine to five, veel kandidaten zijn ’s avonds goed bereikbaar en vinden het fijn om de eerste intake plaats te laten vinden buiten werktijden op een gunstige locatie. Deze aanpak versnelt zonder meer de doorlooptijd van de procedure.

Specialisme & netwerk

Your Company bestaat al meer dan 20 jaar als specialist in de commerciële arbeidsbemiddeling en zakelijke dienstverlening en wij hebben een zeer uitgebreid netwerk binnen deze branches. Ons actuele netwerk helpt ons vaak om de goede kandidaten te vinden. Daarnaast gebruiken wij een breed scala aan wervingsmiddelen en zijn wij instaat de actieve, latente en passieve kandidaten te bereiken. Laat u verrassen wij vinden zeer goede kandidaten in deze krappe arbeidsmarkt.

Tevreden klanten

Klant tevredenheid staat voor ons voorop. Een goede samenwerking en een wekelijkse afstemming over de voortgang van het wervingsproces draagt bij aan de kwaliteit van ons werk. Wij streven naar een transparante werkwijze waar de verwachtingen en resultaten goed gemanaged worden.