Recruitment support

Wat kun je verwachten van een part- of fulltime interim recruiter?

Soms lijkt het dat vraag en aanbod op elkaar zijn afgestemd en dat de openstaande vacatures zonder intermediair vervuld kunnen worden. Maar in de praktijk kan er nog van alles tussenkomen en als je pech hebt sta je drie weken later weer op nul. Het inzetten van een tijdelijke recruiter, die zijn focus 100% heeft op de openstaande vacatures, kan het verschil maken. Deze recruiter checkt of alle middelen goed zijn ingezet, herziet het functieprofiel, zoekt de juiste drijfveren en analyseert waarom de vacatures nog niet vervuld zijn. Daarnaast wordt er ook een actief headhunt traject ingezet om een nieuwe doelgroep te benaderen. Het succes wordt vaak na 18.00 uur geboekt, kandidaten zijn dan goed bereikbaar en hebben tijd om een eerste gesprek te voeren. Focus, drive, persoonlijk, betrouwbaar en resultaat gedreven zijn voor ons belangrijke uitgangspunten voor het inzetten van tijdelijk recruitment.

Recruiter on demand

Heeft u op korte termijn een recruiter nodig dan kunnen wij u daar goed in faciliteren. Wij werken zowel op locatie als vanuit ons kantoor in Amsterdam.  Het is dus niet persé nodig dat u een werkplek beschikbaar stelt. Wij springen graag daar in waar u het nodig vindt of het nu gaat over het sourcen van kandidaten, het voeren van intake gesprekken, het opstarten van werving en selectie trajecten of een aanvulling bij het verwerken van een piek.

De voordelen van onze interim recruiter

  • Snelle beschikbaarheid
  • Teamwork en aanpassingsvermogen
  • No nonsens en operationeel
  • Ruime ervaring
  • Flexibele kostenstructuur
  • Participeert mee in het succes
  • Focus en resultaat gericht
  • Werken na 18.00 uur
  • Andere doelgroepen benaderen door headhunt activiteiten

De inzet van een recruiter maakt het verschil

Recruiter is geen nine to five job. In de huidige markt zal je anders en slimmer moeten werken om je doelgroep te benaderen. De reactietijd naar een sollicitant dient binnen 24 uur plaats te vinden, een eerste telefonisch contact bij voorkeur na werktijd, het eerste gesprek op een logische plek in het land en het tijdstip moet geen dilemma zijn. In een schaarse markt moet je in beweging komen en het verschil maken.