Techniek

100% klantgevoel

Wij hebben veel goede relaties binnen de techniek en wij hebben daarnaast een groot netwerk en specialisatie in de fire safety branche. We richten ons op functies zoals technische service monteurs, projectcoördinatoren, unitmanagers, service coördinatoren, contractmanagers en salesmanagers.

De vraag is groot als het gaat om functies zoals technische buitendienst monteurs. Om de juiste kandidaten te bereiken is een goede voorbereiding van de werving noodzakelijk. Wij werven als een headhunter en gaan niet voor de bulk benadering. Deze 1-op-1 benadering werpt zijn vruchten af. Met de kandidaten die wij werven gaan wij echt in gesprek. Wij bespreken alle ins en outs van de  functie. Wat is de toegevoegde waarde voor de kandidaat? Hoe wordt er om gegaan met opleidingen, storingsdiensten, auto van de zaak, vergoedingen en mogelijkheid tot 32 uur werken. Wij gaan echt op zoek naar de triggers om van functie te wisselen. Onze kandidaten gaan voor een vaste baan bij een nieuwe werkgever en dat is precies wat wij bieden.

Recruitment en data

Wij bereiden onze recruitment activiteiten goed voor en maken veel gebruik van eigen data en andere actuele informatie. Wat doet de benchmarkt op het gebied van arbeidsvoorwaarden, zijn er verhuisplannen, zijn er plannen voor een reorganisatie? Factoren die allemaal van invloed zijn bij aanname van nieuwe medewerk(st)ers.

Als je een service monteur bent dan lijkt het een horizontale overstap wanneer je van baan wisselt naar een andere organisatie als service monteur. Niets is minder waar! Als recruiter kennen wij de verschillen en triggeren wij de kandidaat met het juiste perspectief waardoor onze klanten passende  kandidaten aan tafel krijgen.

Techniek en persoonlijkheid

Naast een goede selectie op vaardigheden en kennis, vinden wij het ook belangrijk dat de persoonlijkheid van de kandidaat aansluit bij uw organisatie. Zaken als werkethos, communicatieve vaardigheden, dienstverlenende instelling en sociale vaardigheden komen ruim aanbod bij onze intake gesprekken. In deze tijd zoeken wij toch een leuke collega, die service gericht is en goed past in het team van de buitendienst.