Commerciële arbeidsbemiddeling

Hoe belangrijk is het zetten van een nieuwe carrièrestap? Kan een nieuwe carrièrestap eigenlijk aanvoelen als de ultieme droomreis? Nieuwsgierig, enthousiast en energiek op zoek naar het onbekende. Dromen heeft iedereen, onafhankelijk van leeftijd, status of functie.

Your Company is de gesprekspartner die ook naar de andere kant van de spiegel kijkt. Wat wil je echt? Waar zit je passie? Hoe ambitieus ben je eigenlijk? Strategisch, tactisch of operationeel? Verhouding persoonlijk leven-werk? Welke organisatie, cultuur en mensen passen bij je?

Your Company heeft de (menselijke) kennis in huis om de volgende stap onder woorden te brengen. Open, transparant met een eerlijke terugkoppeling over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Zelf solliciteren, is toch echt anders

Je eerste sollicitatie, daar ging je onbevangen heen, misschien zenuwachtig maar wat kon je gebeuren. Naarmate je verder komt in je carrière worden de gesprekken anders, inhoudelijker en vaak telt elk woord. Ook al heb je honderden gesprekken gevoerd en kandidaten beoordeeld, dan blijken er nog een heel aantal valkuilen open te staan wanneer je zelf een sollicitatiegesprek hebt.

Wij spreken zelf veel professionals uit het recruitment vak, waar we graag een sollicitatiegesprek mee doorlopen voor een optimale presentatie. We worden altijd bedankt voor de goede tips, die de professional eigenlijk allemaal al kende, maar zelf nog nooit hadden toegepast.

Waar ligt onze toegevoegde waarde

Het is belangrijk om te weten dat wij een mensgericht bureau zijn, het gaat bij ons niet altijd over geld verdienen of wie de grootste auto heeft. We adviseren graag in goede carrière stappen, we zijn persoonlijk, open en transparant. Your Company is de specialist in seniorposities binnen de arbeidsbemiddeling en ook voor senior  professionals die hun carrière willen voortzetten buiten de arbeidsbemiddeling.

We hebben een ruim aanbod van vacatures die niet allemaal zijn gepubliceerd, maar informeer gerust naar de opties.