Wie is Your Company?

Your Company is het executive search bureau binnen de techniek en commerciële arbeidsbemiddelingbranche. Wij bemiddelen kandidaten voor zowel uitvoerende- als managementfuncties.

Onze kracht ligt in de combinatie van kennis van de markt, een groot specifiek netwerk (opgebouwd vanaf 1999) en een specialisatie in headhunten. Hierdoor komen wij in contact met kandidaten die voor andere partijen verborgen blijven. Kandidaten die het onderscheid maken dienen echt gezocht en gevonden te worden. Geactiveerd, geprikkeld voor een nieuwe uitdaging op basis van kennis en argumenten. Ons actueel online netwerk bestaat uit meer dan 20.000 kandidaten.

De partners

Wij – Ineke Maasakkers en Klaas Nanninga, de partners van Your Company hebben een gezamenlijke achtergrond. Een fors deel van ons arbeidsverleden volgen wij elkaar al van baan naar baan. Beiden begonnen als vestigingsmanager bij Elite Uitzendbureau in Amersfoort en Amsterdam. Na een paar jaar overgestapt naar Capacity (nu USG marketing, communication & sales) waar Klaas als regiomanager het kantoor Groningen heeft opgezet en uitgebouwd en Ineke het kantoor Eindhoven. Vervolgens hebben wij nog een aantal jaren bij Mediamax (nu Exterion Media) gewerkt in een duale functie als commercieel manager. In 1999 zijn wij gestart met Your Company. Pionieren en openbreken van een markt die nog niet bestond. In de afgelopen jaren is Your Company uitgegroeid tot een gezond bedrijf met mooie corporate en specialistische klanten in de commerciële arbeidsbemiddeling & consultancy.

Ineke Maasakkers
Geboren in Eindhoven. Na omzwervingen van Zuid-Limburg naar Antwerpen op mijn 26ste gesetteld in Amsterdam. Ik geniet van de mooie dingen in het leven. Van vormen, kleuren en moderne kunst. Samen met partner en kinderen genieten van buiten zijn, sporten, strand, een goed boek en borrelen ergens in Amsterdam. Jaren geleden heb ik van mijn hobby mijn vak gemaakt en mij verdiept in mensen, hun gedrag, drijfveren en ambities. Een erg mooi vak waar ik elke dag van geniet!

 

 

Klaas Nanninga
Geboren en getogen in Groningen. Naast het werkend leven ben ik een actieve watersporter en woon samen met mijn familie in Friesland. Relaties zeggen vaak: woon jij helemaal in Friesland? Steevast is mijn antwoord dan dat ik de mooiste combinatie heb: werken in de Randstad en wonen in de rimboe. Als positivo zie ik mij als geluksvogel die goed kan denken in kansen en mogelijkheden om zo tot concrete oplossingen te komen. Op mijn weg is geen beer te bekennen.