Techniek

Een vaste baan in de techniek

Your company is een werving en selectiebureau dat zich richt op functies op het vlak van techniek en de zakelijke dienstverlening. Wij hebben veel klanten binnen de techniek met een specialisatie in de fire safety branche.

Your Company bemiddelt in vaste banen waarbij je een jaarcontract of een contract voor onbepaalde tijd krijgt aangeboden. In onze werving en selectie procedure streven wij naar korte lijnen en werken wij nauw samen met onze opdrachtgever. Vaak vindt het eerste gesprek direct met onze klant plaats zodat je snel een goed beeld krijgt van de functie en de organisatie. Er zijn ook kandidaten die graag eerst met ons in gesprek gaan om zich te oriënteren en de mogelijkheden te bespreken. Ook komen specifieke operationele vragen aan bod. Hoe stel ik een “modern CV” op? Wat is een reële salarisvraag? Hoe vlieg ik een sollicitatie aan?

Waarom hebben wij jou benaderd?

Voor de functies die wij hebben openstaan zoeken wij specifieke kandidaten met een bepaalde achtergrond. Wij worden vaak getipt op een oud collega of kennis waarvan gedacht wordt dat hij/zij interesse heeft in een nieuwe functie. Daar maken wij natuurlijk graag gebruik van. Wij benaderen kandidaten met een carrière stap waarbij het uitgangspunt is dat de nieuwe functie met bijpassend salaris een stap vooruit is.

Ons netwerk

Your Company heeft een goede relatie met meer dan 100 technische organisaties. Wij hebben een breed aanbod van technische functies die wij niet allemaal publiceren omdat een aantal functies bij ons in vertrouwen uitstaan. Zoek je een functie op technisch MBO of HBO niveau binnen de techniek op het gebied van service monteur, service manager, service coördinator/planner, operationeel manager, contract manager, project manager of cliënt service manager dan komen wij graag met je in gesprek.